Nieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Gastenboek
NOMI, MENS collection.. It was worth the waiting.. Wear NOMI ... lees meer >>
04-06-2013

Dear Naomi,you just gave me the absolute favourite piece in ... lees meer >>
08-05-2013

Hallo Naomi ! Ik heb dus net zo een ... lees meer >>
30-01-2013

Plaats een bericht >>


About

Nomi by Naomi is een uniek fashion label opgericht in 2008 door autodidact fashion designer Naomi Rosheuvel. Naomi ontwerpt creatieve functionele collecties met verrassende details. Waar Naomi ooit begon met de succesvolle hooded scarfs, is de NOMI collectie inmiddels uitgegroeid tot een volledige garderobe. 

De NOMI collectie bestaat uit 4 lijnen: Nomi by Naomi , Hooded scarf Basic, On request.

De Nomi by Naomi  lijn bestaat elk seizoen uit een verzameling trendy kleding met onverwachte twists.De meeste kleding is gecombineerd met de afrikaanse wax vanuit Afrika of Suriname.

De Hooded scarf  lijn sjaals met capuchon waarvan  sommige  reversble en unisex zijn. De items zijn gelimiteerde oplage gemaakt om de exclusiviteit van jouw kledingstuk te waarborgen.

De On Request lijn geeft winkels en particulieren de mogelijkheid om een aanvraag te doen voor een exclusief ontwerp uit de vaste collectie. 

Ontwerpster Naomi laat zich inspireren door de Afrikaanse wax  en de mensen in haar omgeving, mensen die ervan houden om creatief bezig te zijn, en die niet bang zijn om op te vallen, maar met hun kledingstijl hun best doen om verschil te maken in hun omgeving.